Strategische afstudeerstage

Ben jij op zoek naar een stage waar je vrijheid krijgt om jouw eigen nieuwsgierigheid te volgen? Wil jij in de rol kruipen van een organisatieadviseur en bijdragen aan de energietransitie? Wij zoeken afstudeerders in de richting Marketing, Management, Consulting, Ondernemerschap of Bedrijfskunde.

HillFive

HillFive is een adviesbureau uit Zeist. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van prestatieverbetering. We helpen onze grote multinationals uit de energie en industrie prestaties te behalen die voor aanvang van het project onmogelijk werden geacht. We maken contact met de mensen in het bedrijf en met grondige analyses maken we het verbeterpotentieel zichtbaar. Dit leidt tot enthousiasme, energie en de wil om te verbeteren.

Onze projecten gaan vaak over het versnellen en verbeteren van ontwerp, bouw, exploitatie, verkoop en optimalisatie van duurzame energie assets (bijvoorbeeld windparken en waterkrachtcentrales) of over de strategie van energiebedrijven. Daarmee versnellen we de energietransitie. Verder werken we ook aan Lean en Agile projecten in de zware industrie, zoals de staalindustrie of de scheepsbouw.

Wat houdt de functie in?

Als stagiair houd jij je bezig met analyses voor de doorontwikkeling van HillFive, bijvoorbeeld markt- en concurrentieanalyses. Daarnaast doe je natuurlijk jouw eigen onderzoek. De wereld verandert en we zijn benieuwd hoe onze dienstverlening er in de toekomst uit komt te zien. We zoeken iemand die proactief met ons meedenkt over hoe we nog relevanter kunnen zijn voor onze klanten. Wij zijn geïnteresseerd in onderwerpen rondom digitale strategie, de nieuwe rol van een adviesbedrijf post-corona, het beter begrijpen van de vraag van onze klanten en nieuwe businessmodellen. Maak jij het verschil?

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemende en ambitieuze student die zelf verantwoordelijkheid neemt voor je eigen ontwikkeling.

  • Een WO-student aan het einde van de bachelor of master Marketing, Strategisch Management, Consulting of Entrepreneurship of een andere studie gericht op strategische managementvraagstukken, marketing of consultancy van de toekomst.
  • Je hebt affiniteit met consultancy en/of de energiesector. Je bent overtuigd dat alles altijd beter kan. Je wil jezelf ontwikkelen en bent nieuwsgierig naar hoe je een bedrijf kunt aansturen en veranderen.
  • Je bent (zowel kwantitatief als kwalitatief) analytisch sterk, maar je zoekt ook de verbinding met de praktijk. Je bent in ieder geval in staat om markt- en concurrentieanalyses te doen.

Wat bieden we?

  • Een professionele, uitdagende werkomgeving.
  • Flexibiliteit in onderzoeksvraag en werkomgeving, je kunt zelf bepalen of je thuis of bij ons op kantoor in Zeist werkt.
  • Alle voordelen van een klein adviesbureau (veel inbreng, flexibiliteit en persoonlijke aandacht) gecombineerd met het werk voor grote klanten.
  • Een prima stagevergoeding.

Praktisch

  • 3-6 maanden, in overleg
  • 2-4 dagen per week, in overleg.
  • Stuur een korte motivatie en je CV op naar bakker@hillfive.nl. Voor vragen kan je hier ook terecht. Na de motivatie en het CV, volgt er een online sollicitatiegesprek.
LinkedIn
Facebook
Twitter

Delivering New Horizons

Benieuwd geworden? We maken graag kennis!
Scroll to Top

Diensten

Sectoren