Vincent van Rooij start als senior consultant bij adviesbureau Hillfive

Al tijdens zijn studie Aerospace Engineering aan de TU Delft kwam Vincent in contact met continu verbeteren. Verbeteren heeft daarna altijd centraal gestaan in zijn werkzaamheden.

Hij begon zijn loopbaan bij Smit Draad, waar hij betrokken was bij verschillende verbeterprojecten die hebben geleid tot significante verbetering van de productie.

Na zo’n twee jaar in de elektrotechniek maakte Vincent de overstap naar de fast moving consumer goods-sector. Bij Arla Foods heeft hij in de rol van Lean Manager een compleet lean-huis uitgerold. Daarbij heeft hij verschillende lagen van de organisatie getraind in diverse lean-onderwerpen alsmede diverse tools ontwikkeld en geïmplementeerd. Vincent is ook internationaal werkzaam geweest als consultant.

In verschillende fabrieken had hij het doel de productie efficiënter te maken en door middel van kostenbesparing een concurrentievoordeel te behalen. Vincent begeleidde de fabrieken van begin tot eind, vanaf de eerste analyse en brainstorm tot en met de borging van het resultaat.

De laatste jaren was hij werkzaam als interim-plant manager en leidinggevende van een engineeringafdeling. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het continu verbeteren van de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie.

Zijn jarenlange verbeterervaring neemt Vincent nu mee naar HillFive. “Ik kijk ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega’s aan uitdagende opdrachten te werken in verschillende industrieën en de verbeteringen duurzaam te borgen.”

HillFive trok hem onder meer aan vanwege de visie die het bureau heeft op verandering. “Bij HillFive staan we altijd stil bij zowel de harde als zachte veranderkant. We werken vaak met meerdere consultants samen aan opdracht, zodat wij onze lenzen ‘verbeteren, veranderen en verduurzamen’ goed kunnen belichten.”

Hillfive is gevestigd in Zeist en bestaat uit een team van ruim 20 consultants en stafleden.

LinkedIn
Facebook
Twitter

Delivering New Horizons

Benieuwd geworden? We maken graag kennis!
Scroll to Top

Diensten

Sectoren