Ontmoet ons team van specialisten!

Klik gerust op een foto om één van hen beter te leren kennen.

Snel schakelen lukt alleen wanneer strategische plannen praktisch worden vertaald naar de werkvloer. Wat onderscheidt ons?
Draagvlak creëren onder de medewerkers.

Carlo Lurasco

Bernd Heimbach

Frits van Lingen

Pragmatisch en mensgericht
Benieuwd geworden hoe wij naar jouw uitdaging kijken?
Benieuwd geworden? We maken graag kennis!
Scroll to Top
Nicole van Gaal

Lean Six Sigma Change Manager

Mijn expertise en passie liggen precies op dit gebied; mensen en processen. Het is mijn kracht om deze samen te brengen en te komen tot een optimale performance.

Met meer dan 20 jaar ervaring bij verschillende toonaangevende innovatieve bedrijven, waaronder MSD en KLM en gecertificeerd Lean Six-Sigma Black Belt, ben ik graag de schakel tussen mensen en processen om de performance te optimaliseren.

Het geeft me energie om samen bezig te zijn met het efficiënter inrichten van processen en de veranderingen die daarmee gepaard gaan te implementeren door de juiste mensen in beweging te krijgen, zodat ambitieuze doelen haalbaar worden. 

Nicole van Gaal

Lean Six Sigma Change Manager

Rienk van der Vaart
Chemisch Technoloog en Toegepast Bedrijfskundige, gespecialiseerd in een gezonde portie coaching en ontwikkeling.
Rienk

Tijdens mijn loopbaan heb ik altijd een diepe fascinatie gehad voor de menselijke kant van verandering. Er zijn talloze tools die kunnen helpen, maar voor mij staat de menselijke maat voorop: persoonlijk contact en samenwerken om het beste resultaat te bereiken. Het is voor mij van groot belang om niet aan de zijlijn te staan, maar actief deel te nemen aan het proces en direct impact te hebben. Daarom besteed ik voldoende tijd aan een grondige voorbereiding en maak ik graag duidelijke afspraken over hoe we samenwerken. Ik breng dit op een inspirerende en enthousiaste manier over. Wanneer er zich een boeiende uitdaging voordoet, neem ik graag de rol van gids op me. Dit komt voort uit mijn passie voor mountainbiken en mijn liefde voor sportieve uitdagingen, die ik op een unieke manier combineer met mijn inhoudelijke werk. Het is mijn doel om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. 

Rienk van der Vaart
Chemisch Technoloog en Toegepast Bedrijfskundige, gespecialiseerd in een gezonde portie coaching en ontwikkeling.
Rienk

Wietze Fabriek

ElektroTechnisch Bedrijfskundige, gespecialiseerd in operationele CO2 prestatieverbetering en de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.

Wietze

“Het beter laten functioneren van professionals, zodat ze meer resultaat halen, dat is mijn vak. Mijn toegevoegde waarde is dat ik leiders en medewerkers zodanig betrek en motiveer dat de productiviteit stijgt en er een organisatie ontstaat die zelfstandig resultaten bereikt. De medewerkers nemen eigen verantwoordelijkheid voor het resultaat en er ontstaat een cultuur van continue verbetering. Ik ben uitermate gemotiveerd om een organisatie neer te zetten waarbinnen CO2 besparing onderdeel van de dagelijkse verbetercultuur wordt en begeleidt het bedrijf naar duurzame continuïteit.”

Wietze Fabriek

Technisch Bedrijfskundige, gespecialiseerd in continue prestatieverbetering en de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.

Wietze

“Ik sta bekend als een sterke, oprechte, verantwoordelijke en zorgzame professional in het ondersteunen van alle dagelijkse ondersteuning van de HillFive adviseurs. Op een betrokken en professionele wijze probeer ik hands-on te werken in de altijd enerverende wereld van HillFive. Door de combinatie van enerzijds een relativerende kant en humor en anderzijds een ‘niet zeuren maar doorpakken’ mentaliteit, probeer ik vol enthousiasme alle werkzaamheden in goede banen te lijden.”

Jai Tjin-A-Ton
Technisch Bedrijfskundige, excelleert als projectstarter, aanjager en leider, met een achtergrond in innovatiemanagement en een dosis duurzaamheid.
Jai

“In mijn werk vind ik impact maken belangrijk. Samenwerking is één van de belangrijkste waarden die ik wil meegeven. Omdat ik geloof dat door een goede samenwerking iedereen in zijn of haar kracht komt te staan. Mensen voelen zich verbonden wanneer zij onderdeel zijn van een groter geheel met een gezamenlijk doel. Deze verbondenheid probeer ik in projecten boven water te krijgen door te luisteren. Door het nemen van bewuste keuzes en het uitdragen hiervan inspireer ik anderen om dat ook te doen. In elk bedrijf is dit mogelijk! Daarnaast help ik om ook impact te maken op een duurzame manier die de toekomst van volgende generaties waarborgt. 

Jai Tjin-A-Ton
Technisch Bedrijfskundige, excelleert als projectstarter, aanjager en leider, met een achtergrond in innovatiemanagement en een dosis duurzaamheid.
Jai
Jeroen Dijksma

Technisch Bedrijfskundige. Gespecialiseerd in het tactisch en operationeel krijgen van strategsiche doelen.

“Al vanaf het prille begin in mijn carrière ben ik actief met verbeteren. In eerste instantie puur maar onbewust, omdat in mijn beleving processen “niet logisch” liepen. Later veel meer bewust, onderbouwd, methodisch en gestructureerd, van onbewust, naar bewust bekwaam. Dat proces en die fases zijn mij dus wel bekend.

Mijn aanpak is gestructureerd, creatief, inspirerend en voorzien van de nodige humor. Er mag, ook bij serieuze zaken, best gelachen worden. Daarnaast geloof ik sterk in een persoonlijke aanpak, contact maken van mens tot mens en je verdiepen in de vraag achter de vraag. Ik spreek graag met alle lagen van een organisatie, van de werkvloer tot Raad van Bestuur en zal, gevraag en ongevraagd, mijn mening delen over zaken die aandacht behoeven om de doelstellingen van de organisatie te realiseren.. Iedereen in een organisatie heeft eigen unieke en waardevolle kennis en inzichten, gezamenlijk is het beeld compleet en vormt het een vertrekpunt om te verbeteren, veranderen en verduurzamen”.

Jeroen Dijksma

Technisch Bedrijfskundige. Gespecialiseerd in het tactisch en operationeel krijgen van strategsiche doelen.

Jacco Deirkauf
Internationaal Bedrijfskundige, gespecialiseerd in operationele verbeteringen binnen de supplychain en operatie.
Jacco

“Op zoek naar succes? Ik geloof in de kracht van samenwerking! Alleen ga je sneller, samen kom je verder en samen heb je ook nog eens meer plezier. Dat is mijn motto als het gaat om het creëren van high-performing teams, waarbij het team meer is dan de som der delen. 

Projectwerk is mijn passie, omdat het een duidelijk start en einddoel biedt. Mijn competitieve aard drijft me om voortdurend te streven naar de meest effectieve manieren om doelen te bereiken. Ik geloof er sterk in dat de weg naar het doel net zo belangrijk is als het doel zelf. Het bepaalt uiteindelijk of we ons doel kunnen bereiken. 

Waar nodig, verkennen we ongebaande paden en zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om gezamenlijk het doel te bereiken. Het mooie is dat we deze reis met een gezonde dosis enthousiasme en plezier afleggen. Voor mij is verandering dan ook geen spannende uitdaging, maar eerder een feestelijke reis.”

Jacco Deirkauf
Internationaal Bedrijfskundige, gespecialiseerd in operationele verbeteringen binnen de supplychain en operatie.
Jacco
Hans Spitsbaard
Technisch Bedrijfskundige, gespecialiseerd in vraagstukken op gebied van productiebesturing en productiviteit.
Hans

Mijn passie is het ontsluiten van het ongekende potentieel dat mensen in zich dragen, zodat ze prestaties kunnen leveren die ze zich voorheen niet durfden voor te stellen. Met een goede balans tussen mens en tastbare resultaten voor de business als leidraad.

Het overbruggen van de kloof tussen ambitie en de soms weerbarstige realiteit van alledag is wat mij energie geeft. Vaak zie ik bij klanten de tweestrijd tussen hun verlangen naar voortdurende verbetering en het jongleren met de dagelijkse chaos.

Met mijn uitgebreide ervaring in zowel de energiesector als de industrie, waarin ik diverse sleutelposities als manager, directeur en consultant heb bekleed, durf ik te stellen dat deze tweestrijd oplosbaar is.

Als dit herkenbaar klinkt als thema kom ik graag met je in gesprek om hier eens over te sparren. 

Hans Spitsbaard
Technisch Bedrijfskundige, gespecialiseerd in vraagstukken op gebied van productiebesturing en productiviteit.
Guus Holst
Bedrijfskundige, gespecialiseerd in Lean en data gedreven besluitvorming, met een echte aanpakkers mentaliteit.
Guus

Ik ben gek op trailrunnen, spelletjes en uitdagingen. Ik vind het heerlijk om in de natuur te rennen, mijn hersenen te kraken en nieuwe dingen te leren. Ik werk bij HillFive omdat ik daar mijn passies kan uitoefenen: organisaties helpen om slimmer en efficiënter te werken met behulp van lean methodieken en data-analyses.

 Ik vind het geweldig om complexe problemen op te lossen en klanten blij te maken. Ik heb al veel verschillende projecten gedaan voor diverse klanten. Ik analyseer hun situatie, maak dashboards en doe verbetervoorstellen. Ik presenteer mijn werk ook aan de belangrijke stakeholders. Ik krijg veel waardering en feedback voor mijn werk. Ik ben trots op mezelf en op HillFive. HillFive is een bedrijf dat me steunt, inspireert en motiveert. Ik leer veel van de trainingen en coaching die ik krijg. Ik hou van de sfeer en de cultuur bij HillFive. Het is een dynamische omgeving, en dat vind ik leuk. Ik hou ook van het persoonlijke contact met mijn collega’s en klanten. We hebben veel plezier samen en we helpen elkaar. We zijn een hecht team dat samen mooie dingen maakt.

Guus Holst
Bedrijfskundige, gespecialiseerd in leiderschap en verandermanagement, met een passie voor innovatie.
Guus
Luc den Otter

Bestuur- & organisatiekundige, gespecialiseerd in strategisch management en verandering

Luc

“Ik wil graag bijdragen aan het vergroten van het werkplezier van de
mensen waar ik mee werk. Ik geloof er sterk in dat de grootste winst te behalen valt in de manier waarop individuen en teams met elkaar omgaan en samenwerken. Met mijn ervaring als
coach, waarin ik individuen help bij het realiseren van een
gedragsverandering, zal hier zeker van pas komen.

In mijn werk krijg ik vooral energie van kansen om
bedrijfsprocessen en de mensen die het uitvoeren door gerichte verandering
beter op elkaar af te stemmen. Dit is een doel dat vraagt om een constante inspanning, omdat het altijd beter kan en er voortdurend nieuwe
uitdagingen ontstaan. Juist dit soort organisatieontwikkelingen in gang zetten is
mijn drijfveer.”

Luc den Otter

Bestuur- & organisatiekundige, gespecialiseerd in strategisch management en verandering

Luc
Daan Knobbe

Technische bedrijfskunde, gespecialiseerd in business intelligence & procesverbetering

Wat me zo aantrekt in consultancy is de nadruk op het begrijpen van alle facetten van een bedrijf, van strategie tot stakeholdermanagement, voordat technische oplossingen worden ontwikkeld. Het is deze holistische benadering die me aanspreekt, waarbij zowel mijn technische expertise als mijn affiniteit met bedrijfsprocessen volledig tot hun recht komen.


Waarom HillFive? Voor mij draait het om de “aanpakkersmentaliteit” die diep geworteld is in de kern van deze organisatie. Ik geloof sterk in de kracht van teamwork en ben ervan overtuigd dat samenwerken met dit gedreven team me de mogelijkheid biedt om waarde toe te voegen aan de groei en het succes van onze klanten. 

Daan Knobbe

Technische bedrijfskunde, gespecialiseerd in business intelligence & procesverbetering

Vincent van Rooij
Lucht- en ruimtevaartingenieur, gespecialiseerd in zowel operatie als Lean management in de industrie.
Vincent

Tijdens mijn studie kwam ik al vroeg in aanraking met Lean management, en deze kennismaking heeft een diepe indruk op me achtergelaten. Het concept van continu verbeteren spreekt mij enorm aan, vooral omdat het me de mogelijkheid biedt om actief betrokken te zijn op de werkvloer en mensen te ondersteunen bij het behalen van meer succes. Naast mijn betrokkenheid bij de praktische aspecten van Lean management, adviseer ik ook op het gebied van analyse en data om de juiste richting te bepalen en beslissingen te ondersteunen. Ik geloof sterk in het belang van feitelijke gegevens en inzichten bij het nemen van weloverwogen besluiten 

Het is mijn passie om anderen te helpen groeien en hun volledige potentieel te benutten. Het geeft me een immense voldoening wanneer ik zie dat het kwartje bij iemand valt en ze de impact van verbetering echt begrijpen. Het is een waar genoegen om anderen te begeleiden op hun reis naar succes en groei. Bij HillFive bieden we immers geen standaardoplossingen, maar gaan we op zoek naar een aanpak die past bij de klant en de opdracht.

Vincent van Rooij
Lucht- en ruimtevaartingenieur, gespecialiseerd in zowel operatie als Lean management in de industrie.
Vincent
Martin Arends
Bedrijfskundige, gespecialiseerd in het duurzaam ontwikkelen van mens en organisatie

“Gedurende mijn dertigjarige loopbaan heb ik naast continu verbeteren expertise opgedaan in onderwerpen als strategieontwikkeling, persoonlijk leiderschap, verandermanagement, risicomanagement, duurzaamheid en technologie.

Als ervaren interim-CxO, consultant en coach met een passie voor continu verbeteren heb ik een passie voor het in beweging krijgen van mens en organisatie. Verbeteren heeft altijd een technische en een sociale kant. Naast het helpen organiseren van de juiste processen en systemen, zie ik ook de sociale ontwikkeling van mens en organisatie als een essentieel onderdeel in de verbeterreis.

“Bewustmaking van de rol die je als leider, manager en medewerker leert te vervullen is essentieel”.

Daartoe geef ik ook individuele coaching en heb meerdere directies en directieleden intensief begeleid om beter samen te leren werken en hun organisaties procesgericht door te ontwikkelen. Hierdoor ontstaat er ruimte en tegelijkertijd helderheid over de eigen en gezamenlijke opgave.”

Diensten

Sectoren