Industriesector

Jouw uitdaging: maatwerk leveren, digitale oplossingen implementeren en duurzame energiebronnen inzetten

De industrie wordt geconfronteerd met toenemende kosten, strengere regelgeving en veranderende marktomstandigheden. Hoe ga je hiermee om?

De koplopers van morgen ondernemen nu actie

Hoe verander je zonder achter te lopen op de productie? Hoe houd je voldoende marges? Wat betekenen de digitale transformatie en het klimaatbeleid voor mijn organisatie? Wij helpen jou om antwoorden te vinden die bij jouw bedrijf passen. 

De oplossing: strategie vertalen naar de praktijk en omzetten in realiteit.

Wij helpen industriële bedrijven bij het vertalen van hun strategische plannen naar de werkvloer. Door het onbenut potentieel van medewerkers aan te spreken, worden betere prestaties en draagvlak onder de medewerkers gerealiseerd. HillFive heeft tevens specifieke expertise om jouw bedrijf helpen bij de overgang naar duurzame energiebronnen. medewerkers.  

Case: Trivium packaging

Het bedrijf had OTIF (On Time In Full) problemen en grote risico voorraden, door de manier van werken van de plannings- en customer service afdeling op de fabriekslocatie Hoogeveen. Het SAPsoftwaresysteem was geïmplementeerd zonder passende training van medewerkers; het order to cash proces was niet gestandaardiseerd met een duidelijke manier van werken. Werknemers namen daardoor werkwijzen van elkaar over, inclusief fouten en misverstanden.  

We implementeerden een nieuwe manier van werken door middel van ‘on the job coaching om zo samen met de werkvloer het proces te standaardiseren en verbeteren. Allereerst werd het algehele order to cash proces geanalyseerd om te doorgronden waar de bottlenecks zaten en hoe het proces geoptimaliseerd kon worden. Vervolgens hebben we samen met medewerkers werkinstructies opgesteld om vervolgens de gehele afdeling te trainen in deze uniforme manier van werken. Tot slot is het performance management onder de loep genomen en verbeterd om zo de voortgang van het order to cash proces actief te kunnen monitoren. 

We delen graag de high lights! Zo is het order to cash proces verduidelijkt. De effectiviteit en het succes ervan worden nu gemeten aan de hand van KPI’s. Werkzaamheden die geen waarde toevoegden aan het proces zijn geminimaliseerd en medewerkers maximaliseren de standaard beschikbare systemen voor meer efficiëntie. Er wordt gewerkt met een onboardingsprogramma: alle gedocumenteerde werkinstructies zijn nu beschikbaar om effectief nieuwe medewerkers te kunnen trainen in de uniforme manier van werken.  

Trivium packaging is een groot verpakkingsbedrijf met 62 fabrieken verspreid over Noord- en ZuidAmerika, Europa, Azië en Afrika. Door de relatief hoge kosten van het productieproces focussen ze zich op de premium markt van metalen verpakkingsmiddelen. Het bedrijf heeft ongeveer een omzet van 2,7 miljard euro met circa 8.000 werknemers. 

Diensten lensen HillFive

Benieuwd hoe we jouw uitdaging benaderen? Onze experts kijken en acteren door drie verschillende lenzen!

Verbeteren

Het kan altijd beter. De producten, dienstverlening en de mensen die het werk doen. Wij helpen jou om nieuwe kansen te zien, ze met beide handen beet te pakken en de verbetering te realiseren.

Veranderen

Veranderen is overleven. Want je wilt jouw organisatie verder brengen; daar hebben jouw medewerkers durf, kennis en inspiratie voor nodig.

Verduurzamen

Verduurzaming is meer dan een vinkje. Een heldere structuur met praktische oplossingen maakt jouw klimaatimpact meetbaar. 
Meteen aan de slag om jouw productie efficiënter en slimmer in te richten?
We maken graag kennis!
Scroll to Top

Diensten

Sectoren