Maak kennis met HillFive

In de industrie-, bouw- en energiesector liggen complexe en grote uitdagingen die steeds meer creativiteit en wendbaarheid van mens en organisatie vragen. Wij snappen dat organisaties bij uitdagingen op het gebied van groei, procesoptimalisatie, energietransitie, CO2-reductie en klanttevredenheid snel moeten kunnen schakelen.

Strategie vertaald naar de werkvloer

Strategische denkers met een passie voor doen. Wij helpen organisaties hun plannen en veranderdoelstellingen succesvol door te vertalen in de business. Juist omdat we de taal van mensen spreken, werken we met het potentieel dat in medewerkers zit. Eigenaarschap nemen over nieuw gedrag staat hierin centraal. Het resultaat uit zich in geïnspireerde medewerkers die prestaties leveren die voorheen vaak ondenkbaar waren.

HillFive, Delivering new horizons 

Ontstaan op het voetbalveld...

HillFive is ontstaan op het voetbalveld van VV Jonathan in Zeist, onder het genot van een Reypenaer kaasje en een biertje. Hans en Wietze hebben elkaar in het najaar van 2014 gevonden vanuit een gezamenlijke ambitie en passie: operationeel werk kan altijd beter én met meer plezier. Wat Hans en Wietze elke dag drijft en motiveert? Impact maken op de werkvloer door samen met de medewerkers concrete resultaten te boeken die ze zelf niet voor mogelijk hadden gehouden 

Hans Spitsbaard

Verbinding beweging draagvlak impact

Wietze Fabriek

Mensgericht resultaat
Werken bij HillFive?
Scroll to Top

Diensten

Sectoren