HillFive pakt klimaatverandering aan

Onze maatschappij staat voor grote veranderingen om de klimaattransitie en energietransitie in te richten. Bedrijven krijgen steeds meer te maken met aangescherpte wet- en regelgeving, en verwachtingen van klanten en werknemers om klimaatneutraal te worden.

Bedrijven zoeken naar oplossingen, maar je kunt makkelijk de weg kwijtraken in de wirwar van regels, eisen en vragen van werknemers. Daarnaast moet de continuïteit van het bedrijf ook gewaarborgd blijven. Waar begin je? Hoe maak je een keuze? Hoe creëer je klimaatsucces in het primaire proces?

HillFive heeft een aanpak waarmee we orde in de chaos van CO2 uitdagingen en oplossingen brengen. We focussen op business-transformatie en niet op CO2-compensatie. We bieden een complete oplossing die concrete veranderingen en resultaten teweegbrengt. We zorgen bijvoorbeeld dat in waardenketens de meest CO2 uitstotende processen geoptimaliseerd worden. En we zorgen er altijd voor dat iedereen in het bedrijf wordt meegenomen in deze noodzakelijke veranderingen. Dat doen we niet alleen omdat het moet, maar ook omdat het tot blijvende verandering leidt.

De Carbon Neutral Trail bestaat uit vijf fasen. Waar je ook bent op de route naar een duurzamer bedrijf, we zoeken samen naar de methoden die passen bij jouw specifieke uitdaging. Aan het begin van jouw reis stellen we klimaatambities op, en als je al verder bent, zorgen we dat je de stap naar het volgende niveau zet. Jij bepaalt de richting, wij helpen de route uit te zetten die het beste bij je bedrijf past.

Om het bepalen van de route makkelijker te maken, onderscheiden we vijf fasen:

Voor meer informatie over de fases, neem een kijkje op onze website: https://hillfive.nl/werken-aan-de-energietransitie/carbonneutraltrail/

De Carbon Neutral Trail helpt met het identificeren en aanpakken van de uitdagingen in jouw bedrijf. Wil jij de eerste stap zetten naar CO2 reductie? Neem dan contact op met Wietze Fabriek, via wietze.fabriek@hillfive.nl of 06 4676 8984.

LinkedIn
Facebook
Twitter

Delivering New Horizons

Benieuwd geworden? We maken graag kennis!
Scroll to Top

Diensten

Sectoren