Wietze Fabriek: “De energie komt bij mij eigenlijk altijd uit…”

Waar heb ik vandaag energie van gekregen? Die vraag stel ik mezelf vaak einde dag. De energie komt bij mij eigenlijk altijd uit de mooie gesprekken die ik met klanten of collega’s heb gehad. Ik voel me helemaal opleven zodra ik iemand aan een nieuw inzicht heb kunnen helpen en een mooi gesprek heb gehad met de persoon achter de functie. Mensen helpen het beste uit zichzelf en hun team te halen, daar ligt mijn ambitie die heeft geleid tot het oprichten van HillFive. Het is heerlijk om mensen boven zichzelf uit te zien stijgen en resultaten te zien halen waar ze eerst van dachten dat die niet haalbaar zouden zijn.

Hans Spitsbaard en ik hebben eind 2014 het adviesbureau HillFive opgericht. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van Prestatieverbetering. Aan de hand van onze gestructureerde en integrale aanpak helpen we onze klanten prestaties te behalen die voor aanvang van het project onmogelijk werden geacht.

Hoe doen we dat? We maken contact met de essentie van het bedrijf en werken van daaruit interactief samen. Door grondige analyses maken we het verbeterpotentieel zichtbaar. Zicht op dit potentieel leidt tot enthousiasme, energie en de wil om te verbeteren. We optimaliseren processen en ontwikkelen de medewerkers waarbij we een concrete business case realiseren. Op deze manier borgen we continue prestatieverbetering in de organisatie

In de onderstaande film (2 min.) volgt een nadere kennismaking met Hans Spitsbaard en mijzelf. Aanvullend verschijnt binnenkort een nieuwe film waarin de aanpak en resultaten van een typisch HillFive project duidelijk worden gemaakt.

Heb je vragen naar aanleiding van de film dan nodigen we je uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Wil je weten waar je bedrijf nu staat op het gebied van prestatieverbetering? Vul dan de ZelfScan in en krijg geheel vrijblijvend een rapport met persoonlijk advies.

Tot ziens en Happy Improving!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Het kan áltijd beter

Introductie Niels Maaswinkel Het afgelopen jaar heb ik samen met Hans Spitsbaard met veel plezier gewerkt voor een klant van HillFive in Duitsland. Mijn opleiding

Lees verder

Delivering New Horizons

Benieuwd geworden? We maken graag kennis!
Scroll to Top

Diensten

Sectoren