Veranderen

Je wilt veranderingen doorvoeren

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan en de medewerkers vallen snel terug in oude patronen. Leg de basis voor een duurzame verandering.

Transformeren is geen kunstje, maar een ontwikkelde spier. De basis voor duurzame gedragsverandering binnen iedere organisatie ligt namelijk in menselijk gedrag. “We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk.” Met die woorden van Jan Rotmans (hoogleraar transitiekunde aan de Erasmus Universiteit) in het achterhoofd, benaderen wij organisatieontwikkeling en leiderschap.

Duurzaam veranderen: doe het maar eens écht en blijvend

Groter dan ooit zijn de urgentie en noodzaak voor bedrijven om hun processen en systemen continu te verbeteren, op basis van de laatste technologische ontwikkelingen en datagedreven oplossingen. Wij faciliteren professionals, teams en organisaties in hun verdere groei en ontwikkeling. Het werk vormt hierbij altijd het uitgangspunt. Op basis van doorleefde ervaring en diepgaande kennis van gedrag en business verstaan wij de taal van onze opdrachtgevers en weten we deze om te zetten in daadkracht en impact.

Zie verandering als een continu proces

Vanuit deze visie en een bewezen pragmatische veranderaanpak ondersteunen wij onze opdrachtgevers – schouder aan schouder - met het duurzaam doorvertalen van strategische doelstellingen naar blijvende impact. Het resultaat?
“In korte tijd is HillFive een belangrijke partner geworden. Bij verschillende trajecten maken hun mensen het verschil. Niet alleen zijn ze vakinhoudelijk sterk, hun senioriteit en ervaring helpen ons écht vooruit. Bij uitdagingen waar we extra hulp nodig hebben staat HillFive bovenaan mijn lijstje om te bellen.”
Ernst Japiks, CEO Ennatuurlijk BV
Enatuurlijk

In 5 stappen naar een resultaat dat niemand voor mogelijk hield

Girl in a jacket

Begrijpen

Door praktijkinventarisatie en deskresearch leren we alle ins en outs van jouw organisatie  

Bedenken

We creëren de beste change-aanpak voor jouw organisatie en maken dit meetbaar 

Betrekken

Succes behalen we door samenwerking, kennisoverdracht en coaching mét de medewerkers  

Bereiken

Aantoonbare en meetbare stappen liggen nu in het bereik van jouw organisatie  

Borgen 

Een duurzaam resultaat waarborgen we door commitment, nieuwe routines en vaardigheden 

Wij werken binnen de volgende sectoren

Dit team zorgt voor prestatieverbetering door onbenut potentieel van medewerkers te herkennen, te erkennen, te ontwikkelen en aan te spreken.

Anne Zaaijer

Senior change consultant en systemisch leiderschapscoach

Rienk van der Vaart

Internationaal Bedrijfskundige

Hans Spitsbaard

Technisch Bedrijfskundige

Mickey Bakker

Verandermanager en projectmanager

Luc

Consultant

Daarom bekijken we jouw uitdaging door drie verschillende lenzen

Veranderen is nodig om jouw organisatie wendbaar en duurzaam te maken. Het helpt bij het identificeren van duurzaamheidsuitdagingen. Doelstellingen kunnen worden geïmplementeerd en geïntegreerd op zo’n manier dat ook de medewerkers intrinsiek gemotiveerd worden om mee te doen aan de verandering 
Diensten lensen HillFive

Verbeteren

Het kan altijd beter. De producten, dienstverlening en de mensen die het werk doen. Wij helpen jou om nieuwe kansen te zien en ze met beide handen beet te pakken.  

Verduurzamen

Verduurzaming is meer dan een vinkje. Een heldere structuur met praktische oplossingen maakt je CO2-reductie meetbaar. 
Wil je verandering op de lange termijn waarborgen?
Scroll to Top

Diensten

Sectoren