Luc den Otter start als consultant bij adviesbureau Hillfive

Het is voor Luc zijn eerste “echte baan”. Afgelopen zomer rondde hij zijn master Strategic Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam af.

In de zoektocht naar een uitdaging in de consultancybranche kwam hij uit bij Hillfive. “Met de combinatie van complexe verandervraagstukken en prestatie- en verandermanagement die HillFive als expertise heeft, was de keuze voor mij snel gemaakt. Vooral omdat de focus hierbij ligt op het beter laten functioneren van mensen in organisaties.”

Luc kijkt ernaar uit om bij te dragen aan het beter laten presteren van bedrijven. Daarbij is hij ervan overtuigd dat de meeste winst vaak te behalen valt bij hoe individuen en teams samenwerken. Vooral tijdens het implementeren van grote veranderingen ziet hij de gedragskant als doorslaggevend voor het succes van een nieuwe strategie.

Zelf heeft hij naast zijn studie al relevante ervaring opgedaan door als coach individuen te helpen bij het realiseren van gewenste gedragsverandering.

Bovendien is Luc van jongs af aan gewend topsport te beoefenen in teamverband. Hij was jarenlang actief in de jeugdselecties van profvoetbalclub ADO Den Haag. Deze waardevolle ervaringen zal hij gebruiken om succesvolle transformaties en implementaties in organisaties te bewerkstelligen.

Hillfive is gevestigd in Zeist en bestaat uit een team van ruim twintig consultants en stafleden.

LinkedIn
Facebook
Twitter

Delivering New Horizons

Benieuwd geworden? We maken graag kennis!
Scroll to Top

Diensten

Sectoren