Samen met de klant

Wat ben ik blij dat we weer naar onze klanten mogen.

Eindelijk kunnen we weer teamworkshops doen in grote ruimtes of nog beter: buiten op een terras of een grasveld.

Ik heb het echt zo gemist om de dynamiek van een team te zien en de gezichtsuitdrukkingen te peilen. Het voelt alsof ik weer als een kind in een plas mag springen, gewoon omdat het zo leuk is.

Bij onze klanten gelden uiteraard zeer strenge Covid-19 restricties. Binnen deze regels zijn er ook steeds meer mogelijkheden om elkaar desondanks veilig te ontmoeten. Tot tevredenheid van onze klanten maken we hier graag gebruik van.

Bij HillFive zijn we het afgelopen half jaar echt bedreven geworden in digitaal resultaat bereiken. Van online strategie workshops met teams van 10 mensen word ik inmiddels niet meer zenuwachtig. Het is de nieuwe norm geworden. Ik ben ook positief verrast dat we samen met onze klanten zo veel resultaat kunnen bereiken met 100% online werken. Dit heeft me wel doen inzien dat online werken heel goed tot concrete resultaten kan leiden. Wat ik echter ook heb gezien is dat online werken echt vermoeiend is en eenzijdig. De interactie en het koffieautomaat gesprek worden echt gemist door onze klanten. Het even sparren bij een nieuw probleem of snel een collega erbij trekken is er niet meer bij. Dit maakt het voor een steeds groter deel van de mensen moeilijk gemotiveerd te blijven.

Creativiteit wordt gevoed door interactie. Een fysieke brainstorm heeft daarbij de voorkeur. Voor een deel van de leidinggevenden is het moeilijk om te sturen op resultaat nu ze niet meer dagelijks controle kunnen uitoefenen op hun mensen. Wij helpen door het bieden van een digitaal alternatief. We hebben inmiddels de OGSM methode (zie ook: https://hillfive.nl/nieuws-en-blogs/ogsm-kickstart/) zodanig gedigitaliseerd dat ook verstokte kantoorbazen hier goed mee kunnen werken en ruimte en verantwoordelijkheid gaan delegeren aan hun mensen. De betrokkenheid stijgt snel en de resultaten verbeteren aanzienlijk.

Thuiswerken is de nieuwe standaard geworden en kantoorbezoek vindt sporadisch plaats. We kunnen je team helpen toch de dynamiek en de energie te hervinden door de combinatie thuis / kantoor voor je te optimaliseren. Juist nu is het goed om je mensen weer bij elkaar te brengen en te vieren dat je een team bent. Mensen hebben het nodig om gewaardeerd te worden, zich echt uit te kunnen spreken en samen tot verbinding en verbetering te komen.

We helpen je graag zodat de echte ‘fris in de wei beleving’ weer ontstaat binnen je team.

https://youtu.be/RfhF4L4X-bM?t=46

Neem even contact op voor een spontaan gesprek. Dat kan uiteraard ook veilig op ons kantoor in Zeist bij een kop koffie.

Wietze Fabriek

LinkedIn
Facebook
Twitter

Delivering New Horizons

Benieuwd geworden? We maken graag kennis!
Scroll to Top

Diensten

Sectoren