No Cure No Pay Prestatieverbetering

Accelerated change

Het motto ‘verandering is de enige constante’ geldt niet meer! Het tempo waarmee we met fundamentele veranderingen worden geconfronteerd versnelt dramatisch. Dit heeft tot gevolg dat veel van onze klanten, in ieder geval voor een deel van hun product portfolio, aan het eind van hun verdienmodel raken.  Product Life Cycles verkorten. Daarom gaan prestatieverbetering en succesvolle innovatie nu hand in hand. Zie voor een uitleg ook de film onderaan deze blog. De mentale en organisatorische flexibiliteit die prestatieverbetering brengt is noodzakelijk om voortdurend en in hoog tempo innovaties te creëren en succesvol in de markt te zetten. Hierover zijn we regelmatig met klanten en relaties in gesprek. Het succes dat we bij deze klanten realiseren rust op 2 pijlers:

1. Benefit Sharing

HillFive onderscheidt zich ten opzichte van traditionele consultancy bedrijven omdat we ons committeren aan het eindresultaat en dat eindresultaat is zodanig gedefinieerd dat de concurrentiepositie van onze klanten daar direct mee versterkt wordt.

We definiëren het te behalen resultaat bijvoorbeeld niet als het aantal getrainde mensen of het aantal Kaizens wat we hebben gehouden. We definiëren resultaat in termen van aantoonbaar lagere kosten, kortere doorlooptijden en betere kwaliteit. Om dat resultaat te bereiken werken we, op verzoek, op basis van ‘benefit sharing’. Daarmee is onze beloning direct afhankelijk van de economische waarde van de daadwerkelijk gerealiseerde resultaten.

2. Resultaatgedreven competentie ontwikkeling

We zorgen ervoor dat de eigen medewerkers van onze klanten het vak van prestatieverbeteren leren en na afronding van het project zelfstandig verder kunnen om de organisatie blijvend te laten innoveren en continu te verbeteren.

We doen dat ontwikkelen met onze ‘blended learning approach’. Deze bestaat voor 70% uit coaching en begeleiding in de praktijk op het project waar we gezamenlijk aan werken. De overige 30% bestaat uit class-room training en digitale leeroplossingen. Omdat we resultaatgedreven werken is het ook in ons belang dat de medewerkers zich zo snel mogelijk ontwikkelen. De leermiddelen worden ingezet zodat het leerproces zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt. Onderstaand ter illustratie de stappen die medewerkers vaak doorlopen en hoe we samen met hen de voortgang van hun ontwikkeling op een bepaald vlak monitoren:

Stappenplan

De eenvoudigste manier om kennis te maken met onze dienstverlening is om onze gratis online scan in te vullen. De scan geeft in minder dan 15 minuten direct inzicht in het verbeterpotentieel van uw organisatie: https://hillfive.nl/zelfscan/

Als u een partner zoekt die bereid is de beloning daadwerkelijk afhankelijk te maken van de gerealiseerde business resultaten en echt intensief samenwerkt om gedurende dat proces uw mensen op een hoger competentieniveau te krijgen, dan is het wellicht de moeite waard om contact met ons op te nemen.

Ga naar: https://hillfive.nl/contact/ of bel ons op +31 30 227 0617

Succesvolle innovatie en continue prestatieverbetering gaan hand in hand:

LinkedIn
Facebook
Twitter

How to make transformation work!

Six guiding principles according to field experts At HillFive we support organizations on a daily basis with the implementation of self sustaining continuous improvement. To

Lees verder

Bereiken

Aantoonbare en meetbare stappen liggen nu in het bereik van jouw organisatie  

Lees verder

Delivering New Horizons

Benieuwd geworden? We maken graag kennis!
Scroll to Top

Diensten

Sectoren