Hillfive Leader Lunch 16-03-2017

Op 16 maart 2017 vond de tweede HillFive Leader Lunch plaats. In de prachtige ambiance van Stadion Galgenwaard in Utrecht kregen onze gasten een heerlijke lunch aangeboden en was er gelegenheid om te netwerken. Ook waren er twee hele verschillende presentaties over leiderschap. Wilco van Schaik (directeur FC Utrecht) vertelde hoe bijzonder het is om leiding te geven aan zijn betaald voetbal organisatie. Hans Boot (COO van Engie) deelde zijn visie op het succesvol toepassen van natuurlijk leiderschap.

Daarnaast presenteerde Hans Spitsbaard de uitkomst van een benchmark op basis van het model wat HillFive vaak gebruikt om te kijken hoe een organisatie omgaat met Continu Verbeteren van processen en prestaties.

Wilco van Schaik en Hans Boot aan het woord (7 minuten):

Op donderdag 21 september 2017 vindt de volgende Leader Lunch plaats. Indien je hier graag bij wilt zijn, stuur ons dan een mail op mail@hillfive.nl of meld je direct aan op www.hillfive.nl/leaderlunch.

Fijne lunch vandaag,

Hans en Wietze

LinkedIn
Facebook
Twitter

Samen met de klant

Wat ben ik blij dat we weer naar onze klanten mogen. Eindelijk kunnen we weer teamworkshops doen in grote ruimtes of nog beter: buiten op

Lees verder

Delivering New Horizons

Benieuwd geworden? We maken graag kennis!
Scroll to Top

Diensten

Sectoren