De energietransitie: Wat staat ons te wachten?

Op dinsdag 9 april waren we met klanten en relaties bijeen om te discussiëren over de beste aanpak in de energietransitie. Herman Exalto (Energie Beheer Nederland) en Detlef Meijer (Gelders Warmte Infra Bedrijf) hebben hun visie gegeven op de warmte- en energietransitie. Hun openheid creëerde een sfeer waarin diepgaande gesprekken en discussies konden gedijen. De variatie aan perspectieven en de levendige interactie zorgden voor een goede discussie.

Hoewel de energietransitie als onderwerp enorm breed is, hebben we gemerkt dat een meer gerichte aanpak de discussies verder zou kunnen verdiepen. Er is een duidelijke behoefte aan meer focus op de complexiteit van de transitie en het formuleren van heldere doelstellingen voor toekomstige bijeenkomsten.

In lijn met de feedback die we hebben ontvangen tijdens het evenement, gaan we een focusgroep opzetten om dieper in te gaan op de issues en mogelijke oplossingen rondom de energietransitie, met input vanuit alle betrokken partijen. Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen, nodig ik je van harte uit om het volgende formulier in te vullen: https://forms.office.com/e/AQXLFSsTBr

In het bijgevoegde filmpje een korte impressie van de, naar onze mening geslaagde middag. Inspirerende sprekers, leuke gasten om te netwerken en lekker eten. Dat zijn de basis ingrediënten van HillFive events.

LinkedIn
Facebook
Twitter

Delivering New Horizons

Benieuwd geworden? We maken graag kennis!
Scroll to Top

Diensten

Sectoren