Benchmark op Continu Verbeteren – hoe serieus nemen we het eigenlijk?

Bij HillFive zijn we dagelijks bezig om organisaties te helpen het vak van continu verbeteren steeds beter onder de knie te krijgen. Met als doel de organisatie effectiviteit van onze klanten te verbeteren leren we mensen de gereedschappen toe te passen en de kneepjes van het ‘implementatie vak.’ Mensen die ons wat langer kennen weten dat we daarbij een integrale benadering kiezen met aandacht voor procesinrichting en voor leiderschap en competentieontwikkeling. Omdat we ervan overtuigd zijn deze combinatie noodzakelijk is voor het realiseren van duurzame resultaten.

Op onze website www.hillfive.nl/zelfscan staat een vragenlijst aan de hand waarvan een inschatting gemaakt kan worden van de fase van ontwikkeling van de organisatie op het vlak van continu verbeteren. Omdat inmiddels bijna 30 bedrijven deze scan hebben ingevuld leek het ons, ter inspiratie, mooi om de uitkomsten te delen. Van deze presentatie is ook een filmpje gemaakt met daarin een korte samenvatting van de uitkomsten:

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de film of om een andere reden contact willen mail dan naar: hans.spitsbaard@hillfive.nl

Veel plezier met kijken en succes met de volgende stappen in de reis van continu verbeteren.

Hans

LinkedIn
Facebook
Twitter

Begrijpen

Door praktijkinventarisatie en deskresearch leren we alle ins en outs van jouw organisatie  

Lees verder

Delivering New Horizons

Benieuwd geworden? We maken graag kennis!
Scroll to Top

Diensten

Sectoren