De Carbon Neutral Trail

De Carbon Neutral Trail van HillFive

Word je ook onderdeel van de verduurzaming met de Carbon Neutral Trail van HillFive? Onze aanpak biedt een heldere structuur met praktische oplossingen in de complexiteit van keuzes naar CO2-reductie. Het model richt zich op bedrijfstransformatie, niet op CO2-compensatie, en zorgt voor tastbare verbeteringen en resultaten voor jouw bedrijf. Wij begeleiden je door de 5 fasen van ons model, die specifiek gericht zijn op jouw uitdagingen en doelstellingen op het gebied van duurzaamheid.

Een unieke en flexibele aanpak

Door het inzetten van de Carbon Neutral Trail transformeren bedrijven gestructureerd en overzichtelijk naar klimaatneutraal. Het unieke en flexibele model kan als complete route of losse elementen worden gevolgd, afhankelijk van de huidige duurzaamheidsdoelen van het bedrijf. Het maakt niet uit in welke fase de transformatie zich bevindt; het Carbon Neutral Trail Model leidt het bedrijf altijd in de goede richting naar verduurzaming.

De 5 fases van het model pakken specifieke uitdagingen aan en bieden concrete oplossingen en stappen om vooruitgang te boeken. Of jullie bedrijf nu een duurzaam bedrijfsmodel wil opzetten, de milieuprestaties wil verbeteren of de CO2-voetafdruk wil reduceren; met de Carbon Neutral Trail zet je altijd een stap in de goede richting. Transformeer vandaag nog jullie bedrijf naar klimaatneutraal.

Hoe HillFive je kan helpen naar klimaatneutraal

 1. Snelle Check
 • We analyseren jullie bedrijfsdoelstellingen en uitdagingen op het gebied van duurzaamheid
 • We geven concrete stappen hoe te starten met de Carbon Neutral Trail
 • Je hebt direct zicht op een aantal quick wins
 1. Workshop
 • We werk samen jullie klimaatambities uit
 • We stellen de gewenste vervolgstappen samen op basis van de 5 fasen van de Carbon Neutral Trail
 • Je hebt direct grip op duurzaamheidsdoelstellingen en kunt aan de slag met concrete veranderingen
 1. Organisatie Scan
 • We onderzoeken jouw bedrijf en jullie waardenketen in detail
 • We bepalen welke verbeteringen de grootste CO2 impact hebben
 • Dit resulteert in een concreet plan van aanpak naar CO2 neutraliteit

HillFive biedt ondersteuning voor elke fase van jullie reis naar CO2 neutraliteit. Of je nu net gestart bent of al wat verder gevorderd bent, wij zijn altijd beschikbaar om jou te helpen bij het realiseren van een klimaat neutrale toekomst voor jullie organisatie.

Scroll to Top

Diensten

Sectoren